Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 18. 16:53, kedd | PR

Trendi ágyak többféle stílusban

Trendi ágyak többféle stílusban

Átrendezed a hálószobát? Hagyd az unalmas bútorokat, és ismerd meg ezeket a szuper trendi ágyakat! Elhoztunk három olyan ágyat, amiben garantáltan imádni fogod a lustálkodást.

Designer ágyak az extravagancia jegyében

Ha unalmas a megszokott stílus, válogass a friss, fiatalos formatervezett ágyak között. A legújabb trend a kerek műbőr ágy a fejtámlán LED-es világítással. Ezek a bútorok nem csak jól mutatnak, de sokszor praktikusak és hihetetlenül kényelmesek is.

Anyaguk általában jó minőségű műbőr, ami könnyen tisztítható, és a velük járó memóriahabos matrac gondoskodik a kényelmes pihenésről. Sok darabon az ágytámlára LED szalagot szerelnek, amihez távirányítót is kapunk, hogy ki-be kapcsolhassuk és válogathassunk a világítás színei között.

A kerek ágy mellett terveznek a tenger hullámait utánzó ívelt ágyakat is. A borítás ezeknél is műbőrből készül többnyire, emiatt egy nedves szivaccsal is tisztán tarthatóak.

Utána jártunk az áraknak is, és egy-egy ilyen ágyat már megkaphatunk kétszáz ezer forint alatt, ami igazán jutányos ár egy modern formavilágú, memóriahabos, LED-es bútor csodáért. Nézzünk fel bátran bővebb információért a FAVI.hu oldalra, ahol bútorokat és dekorációs cikkeket gyűjtöttek össze az egész magyar piacról.

Függesztett ágyak

A magasság és a romantika szerelmeseinek biztosan kedvére lesznek a felfüggesztett ágyak. Ezek tulajdonképpen olyan függőágyak, melyek franciaágyak is egyben. Az ágy sarkain függesztés található, ezzel a technikával “lógatják le” a plafonról.



Ha szeretnénk szó szerint a föld felett lebegni, érdemes lehet egy ilyen ágyat megterveztetni. Ha van egy masszív franciaágyunk, ami elbírja ezt a függesztést, akkor az is felhasználható hozzá. Egy ügyes szakember meg tudja mondani, hogy a franciaágy bírni fogja-e a strapát és van-e erős felfüggesztési pont a plafonon. Mindezek tisztázása után már csak a szükséges kötélzetet, állványszerkezetet, vagy láncot kell kiválasztani, amire majd felfüggesztésre kerül az ágy.


Raklapágy

Néhány éve betört a köztudatba a raklapbútor őrület. Azóta a Jófogás tele van eladó raklap hirdetésekkel, és ha ügyesek vagyunk, elég olcsón tudunk ezekre lecsapni.

Amikor elindult a raklapbútorok térhódítása, sokan azt állították, hogy így fillérekből kihozhatóak a bútorok. Ezzel nem tudunk egyetérteni, mivel jó adag munkaóránk is rá fog menni az alkotásra, illetve pénzbe kerülnek a kiegészítők, egyéb felhasznált anyagok is.

A raklapágyat inkább olyannak ajánlanánk, aki szeret alkotni, kedveli a kreatív és látványos dolgokat, illetve mindezek mellett türelmes is. A legjobb a párunkkal vagy barátainkkal alkotni, és némi ügyességgel valóban zseniális darabokat hozhatunk létre.

A jókedveden kívül szükséged lesz még csiszolóvászonra, alapozóra, sok festékre, ecsetekre, és egyéb szerszámokra. Ha mindezeket beszerezted, neki is láthatsz a munkának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 25. 13:57, hétfő | PR

Raktározás, logisztika területén dolgozol Eger környékén? Ezért szerezz targoncás jogosítványt!

A targoncás jogosítvány már önmagában is sok munkalehetőséggel kecsegtet.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.