Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 15. 05:00, szombat | Sport
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Súlyos büntetést kapott a Milan

Súlyos büntetést kapott a Milan

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 12 millió euróra büntette az AC Milant, mivel az olasz klub nem felelt meg a pénzügyi fair play követelményeinek.

A milánóiaknak 2021. június 30-ig eleget kell tenniük a szervezet által támasztott gazdasági előírásoknak, melynek alapja, hogy az egyesületek nem költhetnek többet, mint amennyi a bevételük. Amennyiben ennek nem felel meg a Milan a jövőben sem, akkor egy évre kitiltják a nemzetközi kupaporondról.

Az UEFA hasonló okok miatt már kizárta a Milant az Európa-ligából a mostani szezonra, csakhogy a klub sikeresen fellebbezett a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS). A piros-feketék így indulhattak a második számú európai kupasorozatban, melyből éppen csütörtökön búcsúztak, mivel az Olimpiakosz vendégeként elszenvedett 3-1-es vereségük azt jelentette, hogy csak harmadikként zártak a csoportjukban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.