Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Március 24. 14:04, kedd | Helyi
Forrás: Rádió Eger

Segítségnyújtás a kárfelszámoláshoz

Segítségnyújtás a kárfelszámoláshoz

Segítség érkezett a Husqvarna Magyarország Kft. részéről az EGERERDŐ Zrt. részére, a 2014. decemberi ónoseső okozta károk felszámolásához.

Az „S.O.S. – Bajban az erdő!” felhíváshoz csatlakozva tette meg, a nagy múltú gépgyár, a felajánlását. Tíz darab motorfűrészt adtak át az EGERERDŐ Zrt. részére, hogy ezzel járuljanak hozzá a hazai erdővagyont ért károk enyhítéséhez, illetve felszámolásához. Egerben, Held Norbert ügyvezető igazgató személyesen adta át a Husqvarna cégcsoport felső kategóriás erdészeti célgépeit, Dr. Jung László vezérigazgató részére. A 10 darab motorfűrészt a cégcsoport helyi képviselői, Leskó Ferenc és Hegyi Tamás a Felnémeti Tűzifaudvaron mutatták be, majd Csató Lajos üzemvezető-helyettes vette át azokat, hogy az EGERERDŐ Zrt. erdészetei között elosztva munkába álíthassák a terepen dolgozó kollégáik a gépeket. Az öt darab 372 XP és öt darab 365 típusjelű motorfűrészek kifejezetten erdei környezetre lettek tervezve, így nagy segítséget jelentenek majd a kárfelszámolásban.

Címkék: hírek Eger, info Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: