Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 29. 18:35, hétfő | Helyi

Oxigéntartalmú Kozmetikumok az üde fiatalos arcbőrért.

Oxigéntartalmú Kozmetikumok az üde fiatalos arcbőrért.

Az életfunkciók megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen az oxigén jelenléte.

Ha a bőr működésére világítunk rá az oxigén ellátását illetően megállapítható, hogy elégtelen oxigén ellátottsága esetén sápadt, fakó és rugalmatlan lesz a bőrünk. Köszönhető ez a bőrfelszín közeli szövetek oxigéntartalma csökkenésének, ilyenkor a hám felső részén észlelhető leginkább a negatív változás.

Elengedhetetlenül fontos a normál légzési – és keringési funkciók megléte az idegi szabályozás kapcsán. E folyamat eredményeképpen jutnak a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez.

Bármilyen negatív hatásra csökkent sejtregenerációval, idő előtti öregedéssel, rugalmatlansággal és petyhüdtséggel, valamint az arc vonalainak kedvezőtlen irányba való elváltozásával „válaszol” a bőrünk.

Mindennapi életvitelünk folyamán zárt terekben való hosszabb tartózkodás, a városok gázokkal szennyezett levegője, dohányzás, stressz hatására jelentősen hozzájárulunk a nem megfelelő bőranyagcsere létrejöttéhez. A nap folyamán legalább egy órán át ne érje kozmetikum bőrünket, erre a légfürdőre szüksége van. Amennyiben lehetőségünk van rá, minél többet tartózkodjunk tiszta, friss levegőn, rendszeresen szellőztessük otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt!

Kerüljük a bőrtípusunknak nem megfelelő, magas paraffin tartalmú – és vazelint tartalmazó készítményeket, krémeket, alapozókat.

A tisztátalan pórusok szintén gátló tényezőként hatnak a bőr megfelelő működése során. Keressünk fel egy megbízható kozmetikust arctisztításra, illetve személyre szabott otthoni kozmetikumok összeállítását kérve! Harminc éves kor után jelentősen csökken a bőr oxigén szintje, mindez fokozódik 40-50 éves kor között.

Mégis mi lehet a hatékony megoldás a bőr oxigenizációjára?

A magas szintű fejlesztéseknek, a gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően a francia GUINOT márka létrehozta Bioxygen Termékcsaládját egy igazi problémamegoldást teremtve ezzel!

Miben más a hagyományos hidratáló krémeknél a GUINOT Bioxygen Sorozata?

Az Arclemosó Habot, éjszakai-nappali krémként használható Energizáló Oxigénkrémet és hatóanyag koncentrátumot tartalmazó Bioxygen Szérumot tartalmazó trió minden elvárást felülmúlva elégíti ki az oxigénhiányos, nem megfelelő elaszticitású, fakó élettelen arcbőrrel rendelkező vendégek igényeit.

A mindennapi ápolás során vitalizálja, hidratálja és védi az arcbőrt a káros környezeti hatások ellen. Organikus összetétele miatt teljesen megbízható, káros hatóanyagoktól mentes ápolócsalád tulajdonosai lehetünk!

Milyen eredményt várhatok, ha a Bioxygén családot használom?

Az arcbőr egészségesen ragyogóvá válik, a sejtek oxigén ellátottsága növekszik, hosszantartó hidratáltság üdeség lesz tapasztalható. A Pro-Oxygen tartalom, a Purisoft, Hydrocyte Komplex, E-vitamin, Növényi DNS és a Shea vaj gondoskodik a harmonikus bőrápolásról, magas fokú táplálásról és védelemről. Ezáltal a bőr önregenerációja is növekszik, sejtekre ható stimulatív folyamatok felgyorsulnak, feszesebb rugalmasabb, fiatalosabb bőrkép lesz tapasztalható és látható.

Szeretnék megtapasztalni ezen termékcsalád jótékony hatását?

Keressenek bizalommal egy ingyenes bőrdiagnosztikára és tanácsadásra.

Telefon: 30/221-7707

Szeretettel várom Önöket Egerben a GUINOT Referenciaszalonban!

Üdvözlettel:

Tóth Erika

Mesterkozmetikus, sminkes

Forrás: Guinot Szalon Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.