Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 04. 11:45, vasárnap | Helyi

Hatékony nyak - és dekoltázsápolás kozmetikus szemmel

Hatékony nyak - és dekoltázsápolás kozmetikus szemmel

A szépségápolás során nagyon sokan elfeledkeznek az arc-és dekoltázs érzékeny intenzív törődést igénylő területéről.

Kiváltképpen szembetűnő ez a jó idő beköszöntével, amikor előkerülnek a mélyen dekoltált blúzok, felsők és a nyári kánikulában a nem megfelelő fényvédelem és hidratálás miatt a fürdőruhát viselők körében.

Jelen cikkem témája ezen okokból kifolyólag került megírásra.

A korunkról leghamarabb a nyak-és a dekoltázs bőre árulkodik, talán sokkal látványosabban, mint az arcunk. A bőr öregedése ezen a területen korábban megjelenhet, a bőr petyhüdtebb, lazább lesz. A feszességet biztosító kollagén rostok az intenzívebb UV-hatásoktól (napozás, szolárium) jelentős mértékben károsodhatnak, ezáltal a bőr megereszkedik, rugalmasságából veszít.

Kiemelt figyelem a kozmetikai kezelések során

A hozzám érkező Vendégek kivétel nélkül részesülnek a tisztító-és regeneráló professzionális kezeléseim során nyak-és dekoltázskezelésben. Speciális sejtszinten ható, magas hatóanyag koncentrátumokat tartalmazó szérum gélek, maszkok –és masszázskrémek biztosítják a látványos, tartós eredményeket. Kiemelném a GUINOT Liftosome Pro- Kollagénes Kezelését és a Hydradermie Kezelés családot. A hatóanyagok bejutását elősegíti egy-egy speciális gépi kezelés. A nyak-és dekoltázs ápolás során a kozmetikában az izomtónus fokozása, rugalmasság növelése a cél, valamint a hosszútávú hidratáltság szintén elengedhetetlen szempont. Mindenki személyre szabott kezelési protokollban részesül, biztosítva számára az otthoni termékajánlást is ezekre az igen kényes területekre.

Lehet hatékonyan csökkenteni a nyak-és dekoltázs mélyebb ráncait otthon is?

Természetesen! Ez egy igényes nőnél pedig mindennapi szépségápolás részeként kell, hogy jelen legyen. A tartós hatás elérése érdekében előzetes megbeszélés alapján segítek összeállítani egy otthoni ápolócsomagot, amely garantáltan meghozza a kívánt eredményt. A titok a rendszerességben rejlik. Kezdve a letisztításon át a tonizálásig, radírozás-és hidratálásig. Az időnkénti otthoni maszk használata is fontos lehet.

Tanácsok és termékjavaslatok.

Az érzékeny területek kiváló peeling terméke a GUINOT Biológiai Peeling, amelyet bátran használhatunk a nyakra – és dekoltázsra egyaránt heti rendszerességgel. A benne lévő AHA, Zöld Tea, Ilipevaj előkészítik a bőrt az optimális hatóanyag felszívódásra, javítják a bőr természetes védekezőképességét, használata során üde és sima bőrfelületet kapunk. Ránctalanító maszkkal szintén jótékony hatást érhetünk el.

Javaslom a sokszor magas gyümölcssav tartalommal rendelkező gyümölcsös tusfürdők használata helyett (melyek intenzívebben száríthatják a felhámot), hogy használjanak mélyhidratáló hatóanyagokat tartalmazó krémes tusfürdőket, mint a GUINOT Argánolajos Tusfürdője is. Ezzel is hozzájárulhatunk a hidratáltsághoz.

A mélyebb nyaki barázdák megjelenése mára civilizációs, illetve munkahelyi ártalomnak is betudható, hiszen a tabletek, okostelefonok, laptopok használatával megváltozott a testtartás, előmozdítva ezzel az egyoldalú terhelést. Ajánlott laptop asztal rendszeresítése és kiemelt figyelem a megfelelő szemmagasság, helyes testtartás kialakítására munkánk során, vagy internetes böngészéskor.

A tavaszi első napsugarak megjelenésével nem szabad megfeledkeznünk a fényvédelemről sem. A GUINOT Fényvédőcsaládja megfelelő védelmet biztosíthat a napozási szabályok betartásával. és megfelelő utóápolással.

A szoláriumozásban is a mértékletességet tartsuk elsődleges szempontnak és mindig használjunk szolárium krémet a védelemért.

Amit a GUINOT Long Vie Cou -Nyakfeszesítő Szérumról tudni érdemes.

Ez az egyedülálló 56 sejtaktív hatóanyagot tartalmazó szérum igazi társ lehet, ha intenzív nyak-és dekoltázsápolásra szánjuk el magunkat. Könnyű eloszthatósága és lágy konzisztenciája nem kelt nehéz ragacsos érzetet, jóleső frissességgel látja el a bőrünket.

A Polylift hatóanyagtartalma kiemelten gondoskodik az elasztikus rostok feszességének fokozásáról . A napi használat során már egy héten belül észlelhető a pozitív változás: A dekoltázs – és nyak bőre fiatalosabb, hidratáltabb, rugalmasabb lesz.

Most már nyugodt szívvel várhatjuk a tavaszi-és nyári időszakot, éljenek a kivágott felsők, mélyen dekoltált ruhák!

Látogasson el hozzám az egri GUINOT szalonba egy ingyenes konzultációra vagy egy feltöltő kezelésre!

Szeretettel várom bejelentkezését a 30/221-7707-es telefonszámon!

Üdvözlettel:

Tóth Erika

Mesterkozmetikus, sminkes

Szerző: GUINOT Szalon Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek