Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Október 25. 08:59, szerda | Helyi
Forrás: Police

KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NYÍLT NAP

KÖZLEKEDÉSI CSALÁDI NYÍLT NAP

Az egri rendőrök baleset-megelőzési feladatokkal várják az érdeklődőket. Továbbá kerékpár-regisztrációra is biztosítanak lehetőséget a „BikeSafe” program keretén belül.

Az Egri Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága 2017. október 27-én 13 óra és 17 óra között Városi Közlekedési Családi Nyílt Napot tart az Agria Park udvarán (rossz idő esetén az épületben).

A baleset-megelőzési rendezvényen a 4-10 év közötti gyermekek kipróbálhatják a KRESZ-kocka puzzle játékot, az elektromos kisautós ügyességi pályát, a 10 év felettiek kerékpáros tesztlap és ügyességi pályával mérhetik fel tudásukat, míg a felnőtteknek ittasságot szimuláló szemüvegben kell akadálypályát teljesíteni.

A résztvevők bármely pálya sikeres végrehajtása után kisebb ajándékot kapnak.
Továbbá, a "BikeSafe" program keretén belül ingyenes kerékpár-regisztrációra is lesz lehetőség, melynek lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A rendőrök rögzítik a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételek is készítenek róla.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: