Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Március 24. 14:08, kedd | Helyi
Forrás: Rádió Eger

KERI-s siker

KERI-s siker

Kiemelkedő siker az országos szakmai versenyen

Az elmúlt hét végén, Szekszárdon került megrendezésre a Csapó Dániel Országos Szakmai Emlékverseny, melyen az agrárszakképzést végző iskolák részéről 39 témakörben, szakmai, tudományos előadás hangzott el. Az Egri Kereskedelmi, Mezőgazdasági, Vendéglátóipari Szakközép-, Szakiskola és Kollégiumot Berkes Péter és Lőrincz Márió, 11. évfolyamos tanulók képviselték, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a beküldött dolgozatukkal és a témában tartott bemutató előadásukkal. A zsűri az egri tanulók munkáját igen magas színvonalúra értékelte, különdíjban részesítette őket. Felkészítő tanáruk: Kisvarga Szilvia, kertészmérnök, mérnök-tanár.

Címkék: hírek Eger, info Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.