Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Március 17. 18:17, kedd | Helyi
Forrás: Rádió Eger

Jól sikerült az Egri Csillag Szalon

Jól sikerült az Egri Csillag Szalon

Nemzeti ünnepünk előestéjén a zsúfolásig megtelt Líceum Dísztermében, az Egri Csillag Borszalon rendezvényen 17 Egri borászat 30 Egri Csillaga mutatkozott be

A tavalyi vendéglétszám duplája, 420 fő koccintott az immáron öt évjáratot jegyző Egri Csillag borokkal. A Líceum Dísztermében a kiállító borászatok ismét bemutatták legjobb Csillagaikat, melynek során a lelkes borfogyasztó vendégek tematikus borkínálat keretében összehasonlító utazáson vehettek részt, hiszen az Egri Csillag Szalon életre hívásával a 2014. év bortételei és az előző évjáratok, az eltérő borstílusok, illetve a különböző klasszifikációjú házasítások (Classicus, Superior, Grand Superior) párhuzamos bemutatása valósult meg.

Címkék: hírek Eger, info Eger

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: