Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Január 06. 22:06, szerda | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Essential Care & Odylique

Essential Care & Odylique

Az Essential Care, mai nevén Odylique márka megálmodója Margaret gyerekkora óta szenvedélyesen rajong a természetes bőrápolókért, leginkább az érzékeny bőrűek és allergiások igényeit helyezi előtérbe.

Kozmetikumainak története 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a saját családjában is megjelentek az ekcéma és az allergia kínzó tünetei. Kétségbeesetten kutatott kőolaj- és mesterséges adalékanyagok nélküli megoldás után. Végül saját maga készítette el a növényi olajokból, gyógynövényekből és természetes hatóanyagokból álló bőrápolókat családtagjainak. A krémei hatékonyságán felbuzdulva.

A sikereken felbuzdulva Essential Care néven kezdte forgalmazni a termékeket 2003-ban lányával és férjével közösen alapított cégében, amely egyike volt az első minősített organikus készítményeket gyártó és forgalmazó manufaktúráknak. A családi kézben lévő suffolki műhelyben Margaret a mai napig maga készíti a natúr kozmetikumokat, mert vevőinek a lehető legmagasabb minőséget és frissességetszeretné biztosítani.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Essential Care és Odylique termékek filozófiája nagyon egyszerű, igyekeznek megőrizni minden összetevő legmagasabb gyógyászati értékét, ezért a megfelelő hatás elérése érdekében a gyógynövények és illóolajok terápiás koncentrációját alkalmazzák, csak hidegen sajtolt szűz olajokat használnak, hogy azok magas antioxidáns- és vitamintartalma minél hatékonyabb tudja táplálni az érzékeny bőrt és védeni a korai öregedéstől.

Szigorúan vett minőség

Az Essential Care és Odylique termékek összetevői megfelelnek a szigorú Soil Association minősítés követelményeinek. Egyik sem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezékeket és illatanyagokat, parabéneket és ftalátokat, SLS-t, SLES-t, szilikont, állati összetevőket, lehetséges allergéneket, lanolint, búzát, tej- és szójaszármazékokat, szalicilsavat, földimogyoró- vagy dióolajat stb.
A termékeket önkénteseken tesztelik, állatkísérleteket soha nem végeztek, és különös figyelmet fordítanak arra, hogy a beszállítóik is ugyanezt a politikát kövessék.

Kinek ajánljuk?

Az Essential Care és Odylique termékeket kifejezetten az érzékeny bőrűek és allergiások igényeihez igazodva fejlesztették ki, ezért leginkább számukra lehet jó választás, ha természetes, magas hatóanyagtartalmú, ápoló és tápláló kozmetikumokat keresnek.

Margaret a termékkínálatot úgy állította össze, hogy a testápolás szinte minden területére kínáljon megoldást. Nagyon kedveltek az Essential Care visszafogott, természetes illatú tusfürdői és a nyugtató levendulaolajat is tartalmazó babatermékek.

Az Odylique krémei valódi vitaminbombák a kényes bőr számára, a testradírok, testvajak és testápolók kellemes, visszafogott illata sokáig illatozik a bőrön. A kíméletes arcápolás elengedhetetlen elemei az egymás hatását kiegészítő és erősítő arctisztítók, arclemosók, arctonikok, arckrémek és hidratálók. A kínálatból az organikus samponok sem hiányozhatnak, amelyek selymessé és élettel telivé teszik a hajkoronát.

Válaszd Te is Margaret magas minőségű, friss termékeit, ha érzékeny, allergiára és ekcémára hajlamos bőröd kényeztetésre és kíméletes ápolásra vágyik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).