Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. December 13. 23:50, szerda | Helyi
Forrás: Guinot Szalon Eger

Érzékeny bőrök professzionális kezelése és otthoni ápolása

Érzékeny bőrök professzionális kezelése és otthoni ápolása

A gyulladásra hajlamos érzékeny bőrök kezelésénél elsődleges szempont a szélsőséges kezelési eljárások kerülése pl. a gőzölés.

A nagymértékben illatosított készítmények szintén kerülendőek. A kozmetikai kezelések során legfontosabb a bőr nyugtatása és gyulladáscsökkentése kell, hogy legyen. Minden esetben törekednie kell a szakembernek a bőr természetes védekezőképességének megerősítésére, újraépítésére. Ezt szem előtt kell tartani a szalonkezelést követő otthoni termékajánlásnál is.

Az érzékenységcsökkentés, illetve a bőrvédelem számos magas minőségű kozmetikummal elérhető, segítve ezzel a Vendég mindennapi komfortérzetének növelését, a harmonikus bőrkép elérését. A hozzám érkező érzékeny bőrű Vendégek először egy konzultáción vesznek részt, amely ingyenes és személyre szabott bőrdiagnosztika, kezelési - és termékajánlásból áll.

Ezt követően szabadon választhat az általam felkínált kezelési protokollokból, otthoni termékcsaládokból. A látogatás során az életmódbeli szokásairól is kikérdezem pl. táplálkozási szokásokról – fogyaszt - e túl fűszeres, forró ételeket -, káros szenvedélyekről (dohányzik - e, fogyaszt - e alkoholt stb.).

A mindennapi bőrápolása során mi okoz problémát, mit szeretne egy-egy készítménytől elvárni? Erre is fényt derítünk.

A szalonomban a GUINOT kezelőgépei és termékcsalád tagjai segítik mindennapi munkámat, amely egy megfelelő partner a magas minőségű munkák elvégzésére a kezelések során, valamint az eredmények tartósságáról, látványosságáról sok hálás Vendégem nyilatkozhatna.

A Hydradermie Kezelés egy optimális megoldás a bőr hatóanyagokkal való ellátására regenerálására, ellenálló képességének fokozására.

Mit használjon egy érzékeny bőrű Vendég, aki még nem találta meg a megfelelő arcápoló készítményt?

A legjobb választás a GUINOT Pur Confort krémje, amely ideális védelmet biztosít az időjárás okozta hatások, a levegőszennyezettség, allergének ellen.

Mintegy védőpáncélként viselkedik az érzékenység megszüntetésének céljából. Csökkenti az irritációt, bőrvörösséget.

A Créme Protection –azaz a Bőrnyugtató krémje- pedig az omega 6 zsírsavaknak köszönhetően megerősítik a bőrfelszínt, a természetes ragyogást fokozza és a természetes védekezőképességet erősíti.

A Phytoprotectol és Avokádó kivonat a nyugtatásért felelősek. A táplálást és regenerálást a Shea vaj biztosítja.

- A rosacea ellen létezik megfelelő ápolás? – Kérdezhetnék sokan.

A Red Logic Rosacea elleni készítmény sok e problémával küzdő Vendég mindennapjainak részese.

A legfontosabb az érfalak erősítése, a bőrpír megszűntetése, a bőrnyugtatás. Egy különleges GUINOT hatóanyagot – a Veinodermet - tartalmazza a készítmény. Az Epaline bőrnyugtató, az Aloe vera nyugtat és táplál, a Körömvirág szintén tápláló hatásának köszönhetően egy komplex maximálisan megbízható készítményt tudhatunk magunkénak. Reggel-este alkalmazva hamar érezzük bőrünkön a különbséget, azt a plusz ápolást és védelmet, amelyet csak egy GUINOT készítmény képes nyújtani az igényes bőröknek! S ha még nem elégednénk meg csak krém használatával szívesen ajánlanám az Édesmandulaolajat tartalmazó GUINOT Hydra Sensitive Maszkját a heti szépségápoláshoz, amely a bőr hydrolipid rétegét erősíti meg. Keressen bizalommal amennyiben szüksége lenne szakemberre a megfelelő ápolás – és kezelés kiválasztásában!

Előzetes bejelentkezés. 30/221-7707 Tóth Erika Mesterkozmetikus, sminkes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.