Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Május 22. 05:01, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a Petőfi Zenei Díj jelöltjeire, a hazai könnyűzenei színtér legjobbjaira nyolc kategóriában lehet voksolni június 20-ig - mondta a VOLT fesztivál főszervezője vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Lobenwein Norbert elmondta: az előző évhez hasonlóan az elismeréseket 2017-ben is június 26-án, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján adják át egy nagyszabású gálán.

A főszervező szerint a fesztiváldíj már az első évben is jól működött, a közönség és a szakmai testület olyan nyerteseket választott, akik tavaly valóban a legsikeresebbek voltak.

Kitért a fesztiválturizmus növekvő szerepére is, amely meglátása szerint az egyik legfontosabb ágazattá nőtte ki magát a turizmusban Magyarországon. Mint mondta, VOLT méretű fesztiválból van három-négy az országban, emellett majd minden hétvégére jut két-három kisebb fesztivál, vagy gasztronómiai esemény, produkció, ami a régió és az ország számára is nagy vonzerőt jelent.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni