Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 27. 11:43, péntek | Helyi

Egri Kuponok az Apropóban!

Egri Kuponok az Apropóban!

Megállapodás született a két helyi média között!

Az Apropó Reklámújság és az InfoEger.hu Közösségi- és Szórakoztató Hírportál megállapodásra jutott.

Az Apropó Reklámújság október 27-ei kezdettel minden második számában kinyomtatott, kivágható formában tartalmazni fog 5 féle kedvezményre jogosító kupont az InfoEger.hu kuponoldaláról, az EgriKuponok.hu portálon található ajánlatok közül. Ezzel az EgriKuponok.hu oldalon lévő akciók egy része elérhetővé válik az Apropó olvasói számára is.

Az Apropó Reklámújság a térségben a legnagyobb számban juttatja el hirdetéseit évek óta a nagyérdeműnek. Mostantól ezen a széles területen az olvasók nemcsak az eddig megismert rovatokkal találkozhatnak. A viszonylag új Társkereső és Hol-Mi rovat mellett komoly vásárlói előnyt is van módjuk eljuttatni immár a hirdető újságot forgatóknak. Barta Norbert az Apropó Reklámújság ügyvezetője elmondta, hogy ez az összefonódás nagy mértékben emelni hivatott az olvasók elégedettségét.

A részletes cikket és a kivágható kuponokat az Apropó Reklámújság mai számában már megtalálják, jó szórakozást és kedvezményeket kívánva ezzel a térségnek a két média.

Az újságban szereplő kuponok:

További kuponok:

http://www.egrikuponok.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére