Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Augusztus 25. 16:58, csütörtök | Helyi
Forrás: EKMK

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ újabb elismerést kapott

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ újabb elismerést kapott

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ 2013 őszétől folyamatos tehetségkutató és tehetségsegítő tevékenységének köszönhetően a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége hálózatában Tehetségpontként regisztrált. Az azóta eltelt tudatos, és szakmailag megalapozott tehetségsegítő munkája eredményeként az idén benyújtott minősítő eljárásban a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Térségi Hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpontja címet kapta. Ezt a munkát a Vitkovics Alkotóház és Művésztelep tehetségpályázatokon elnyert munkája, az ott folyó folyamatos művészeti munka, a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház kézműves és művészeti műhelyiben lévő alkotótevékenység, a különböző vers és prózamondó-, ének-zenei-, rajz-, báb-, zománcművészeti és összművészeti versenyek megrendezései és azok eredményeinek bemutatásával nyerte el. Az intézmény számára fontos, hogy a közművelődés módszereivel és eszközeivel segítse a tehetséges fiatalokat céljaik elérésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.