Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Apró | Családi ház

Új építésű családi ház

Azonosító: 170015 | Feladva: 2017.10.25, 14:45
Szolnok Boldog Sándor I. krt. 26
vételár: 28 215 000 Ft

Az Oázis Lakóparkot Szolnokon a Széchenyi lakótelepen található Csóka és Fogoly utca határolja.

Területe: 8424 m2, mely 9 db egyenként 936 m2-es önálló helyrajzi számmal rendelkező telekből áll. A lakóparkban telkenként 2 db családi ház fog épülni, azaz összesen 18 db egymástól szabadon álló lakóépület. A lakóparkban azonos típusú, homlokzatában, alapterületében megegyező, viszont belső kialakításában változtatható családi házak rendelhetők. A telkek albetétesítve lesznek, így az egy telken lévő 2db családi lakóépület társasházként fog működni jogilag, külön helyrajzi számmal és nem osztatlan közös tulajdonként.

E frekventált helyen épülő OÁZIS Lakópark a szürke panelrengetegtől elszigetelten zárt-övezetes módon épül, biztosítva ezzel 18 családnak és főleg gyermekeiknek a kerítéssel elhatárolt területen a biztonságos, parkosított, harmonikus életteret. A lakópark igényeit szolgálják a közvetlen környezetében található multinacionális áruházak, iskolák, óvodák, posta, orvosi rendelő, szolgáltató irodák, helyi buszmegálló és a városközpont közelsége.

A lakópark bejárhatósága és a lakóépületek megközelítése mind a Csóka és mind a Fogoly útról egyaránt kényelmes és egyszerű. Törekvésünk a természettől lopott meleg színvilággal határolt és burkolt otthonok kialakítása, mely alkalmazkodik belső környezetében az egyéni igényekhez a magas műszaki tartalom megtartása mellett. A lakópark lehetőséget biztosít olyan otthonok megvásárlására, mely egy korszerű építési technológiát ötvöz  korszerű épületgépészeti lehetőségekkel.

Az ingatlanok ára: bruttó: 285.000.-ft/ hasznos alapterület m2, azaz 285.000,-ft x 99m2 =28.215.000,- Ft Bruttó, mely magában foglal:

 - 468 m2-es összközműves telket, kocsi beállóval, elő-és oldal kerttel,

- 99 m2 hasznos alapterületű családi házat, kulcsrakészen terv szerinti kivitelben,

- 10 m2 burkolt teraszt, őszi lomb térburkolattal

- gyalogos bekötő járdát, őszi lomb térburkolattal

- kerítés kiépítését automata úszó kapuval

- a Csóka és a Fogoly utcát összekötő őszi lomb térburkolattal ellátott szolgalmi utakat

Abban bízva, hogy a társasházi lakások áraival vetekedő árajánlatunk kellő képen motiválta Önt  a látvány tervek és a műszaki tartalom megtekintéséhez, hogy életük egyik legnagyobb döntéséhez nyújtsunk még több információt, segítséget.

kapcsolat

Írj a hirdetőnek